Jonas Vingegaard deler glædelig nyhed med danskerne

Den danske Tour de France-vinder Jonas Vingegaard og hustruen Trine skal være forældre for anden gang.

Det bekræfter Visma-Lease a Bike over for B.T., efter en tydelig bule på Trines mave løb med en del af opmærksomheden ved holdpræsentationen til årets Tour de France i Firenze torsdag.

Parret blev første gang forældre i september 2020 til datteren Frida – og nu bliver Frida snart storesøster.

Jonas Vingegaard vandt Tour de France sidste år og dedikerede undervejs flere af sine etapesejre til Trine og Frida.

Der er stor grund til at smile for den danske cykelstjerne.

– Jeg vandt den for min familie, min kæreste og min datter, sagde han i Netflix-dokumentaren “Tour de France: Unchained” efter etapen på Col du Granon ifølge Ekstra Bladet.

Det var cykelsporten, der i sin tid bragte Jonas og Trine sammen.

Trine Marie Hansen arbejdede med marketing og kommunikation for Team coloQuick, som Jonas Vingegaard kørte for fra 2016 til 2018.

Jonas Vingegaard blev lun på Trine Marie Hansen. Men hun var mere forbeholden grundet aldersforskellen på 11 år. Hun indså dog, at kærligheden ingen alder har og faldt pladask for cykelstjernen.

– Han har jo et hjerte af guld, så det kunne jeg ikke stå for, har Trine Marie Hansen tidligere fortalt til B.T. om den 27-årige cykelstjerne.

Parret blev gift sidste år.

Det afslørede Jonas Vingegaard i juni sidste år, da han krydsede målstregen efter 5. etape af det franske cykelløb Critérium du Dauphiné. Her kyssede han højre ringfinger, hvor på der sad en vielsesring.

Kort efter bekræftede han over for TV 2, at parret var blevet gift.

Jonas Vingegaards svigermor er kagekendissen og tv-personligheden Rosa Kildahl, der brød frem i fjernsynet i den sjette sæson af “Den store bagedyst” i 2017.