Johnny Depp skal optræde i Randers

Foto: Loren Javier/CCBY

En af tidens mest omtalte skuespillere kommer snart til Danmark.

Det bekræfter Mikael Qvist Rørsted, som er musik- og teaterchef på spillestedet Værket til TV 2 Østjylland.

Johnny Depp besøger Randers den 29. juni.

Depp, som de fleste nok kender som skuespiller og piraten Jack Sparrow i filmserien Pirates of the Caribbean, gør sig nemlig også som musiker.

Og det er i den forbindelse, at han altså skal være special guest ved guitaristen Jeff Becks koncert i byen.

– Jeg fik en mail for en time siden om, at du nu kan tilføje Johnny Depp som special guest, siger Mikael Qvist Rørsted, beretter mediet.

Depp er en af tidens mest omtalte skuespillere

De seneste par uger er det dog ikke Depps skuespil eller hans musiske evner, som har fået ham på forsiderne.

Hans og ekskonens Amber Heards ansigter har prydet verdenspressens forsider i en offentlig retssag, som millioner har fulgt live og igennem diverse sociale medier, hvor begge parter har beskyldt hinanden for vold og injurier over de seneste par uger.

Den retssag vandt Depp onsdag aften dansk tid, hvor han også blev tilkendt en erstatning på 15 millioner dollars. Ekskonen Heard fik medhold i et enkelt punkt, hvilket betyder, at hun skal modtage to millioner dollars.

Det er dog ikke noget, som skræmmer Mikael Qvist Rørsted fra spillestedet Værket.

– For os at se gør det ham jo mere aktuel, for han har jo været i aviser og sladderpressen på den baggrund, siger musik- og teaterchefen.

I videoen nedenfor kan du se Johnny Depp optræde sammen med guitaristen Jeff Becks, som han altså skal optræde sammen med i Randers den 29. juni, hvor han er særlig gæst til guitaristens koncert i byen.