23. sep. 2021 - 13:39

“Jeg pløkker dig”, råbte ung mand med elefanthue, mens han sigtede på kvindelig cyklist – det var bare for sjov, lyder hans forklaringAt blive truet på livet af en maskeret person med pistol, er nok ikke det første, man regner med, der sker, når man sætter sig på cyklen, eller skal en tur i Netto. 

Ikke desto mindre var det, lige hvad der skete for en 36-årig kvinde onsdag eftermiddag i Århus, da hun kom cyklende på Søren Frichs Vej ved Netto. Det skriver Østjyllands Politi. 

Bedst som kvinden kom cyklende ad vejen, sprang en ung mand frem iført elefanthue og sigtede på den 36-årige kvinde med en hardballpistol, mens han råbte “Jeg pløkker dig”.

Den 36-årige kvinde blev meget chokeret og skyndte sig væk. Da hun var kommet i sikkerheden, kontaktede hun så politiet, som sendte flere patruljer til området.

I den forbindelse fik politiet kontakt til en gruppe unge mænd i området, som alle blev visiteret. I lommerne på en af de unge mænd fandt politiet en hardballpistol og en elefanthue. Men den unge mand forklarede til politiet, at genstandene ikke tilhørte ham, men hans 15-årige ven, som på det tidspunkt var taget hjem.

Derfor blev der ringet efter den 15-årige, som vendte tilbage til området sammen med sin mor og tilstod, at det var ham, der havde haft våbenet i hånden. Den 15-årige forklarede til politiet, at det bare havde været for sjov, og at han havde sigtet på sine venner.

Den 15-årige blev sigtet for trusler på livet og de sociale myndigheder er blevet underrettet, skriver Østjyllands Politi. ANDRE LÆSER OGSÅ