‘Jeg fulgte bare GPS’: Bilist forulykker på letbanespor med 10.000 volt

“Jeg fulgte bare min GPS,” var en bilist svar til beredskabet på spørgsmålet om, hvordan han var forulykket på letbaneskinnerne. Her holder han på et strømkabel med 10.000 volt

Mandag middag er det gået helt galt for en bilist, der er kørt gennem afspærringerne og ind på letbanesporene langs Ring 3 i Islev, hvor hans bil har sat sig fast.

Københavns Vestegns Politi modtog sammen med Hovedstadens Beredskab en anmeldelse om forholdet få minutter efter klokken 11.30 og hurtigt var flere brandbiler sammen med politiet på stedet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her har bilen sat sig fast på letbanesporet

Presse-fotos.dk har været i kontakt med beredskabsfolk på stedet, der fortæller at man arbejder på at få den forulykkede bil frigjort fra letbanesporene, men at man afventer en kran, fordi køretøjet holder på et strømkabel med 10.000 volt i.

Samtidig fortæller bilisten, at han forvildede sig ind på letbaneskinnerne bag afspærringerne, fordi han fulgte sin GPS.

Færdselsuheldet har mindre konsekvenser for trafikken, da det ene spor på Ring 3 i forbindelse med beredskabets arbejde på stedet er blevet afspærret. I skrivende stund er tidshorisont ukendt.

Til gengæld er ingen personer kommet til skade i forbindelse med uheldet.

Efter en alvorlig hændelse er Københavns Politi netop rykket ud til en travl plads. Her har betjente fundet en ung, kvæstet mand. Han er blevet hastet til hospitalet i en ambulance for at modtage behandling. Samtidig er en 65-årig mand blevet anholdt.