Janni Ree afhørt i timevis: Ekstreme anklager om vold og telefonhacking

Arkivfoto: Janni og Karsten Ree var sammen i 11 år.
Arkiv foto: Janni og Karsten Ree til præmiere på Matador The musicql

Dramatisk optrapning i konflikten mellem Karsten og Janni Ree: Anklager om vold og telefonhacking

Den offentlige strid mellem milliardæren Karsten Ree og hans nu ekskone, Janni Ree, har taget endnu en dramatisk drejning.

Mens Karsten Ree har anmeldt Janni for ulovligt at have skaffet sig adgang til hans telefon og kopieret private tekstbeskeder, er Janni nu kommet med alvorlige anklager mod sin 79-årig eksmand.

Janni har blandt andet anmeldt ham for fysisk, psykisk og økonomisk vold, og i den forbindelse er hun nu blevet afhørt af politiet.

Hvilken del af anmeldelsen afhøringen omhandlede, vil hun ikke afsløre, men den tidligere “Oddset babe” fortæller, at hun tilbragte flere timer med de to kvindelige betjente, som afhørte hende.

“Jeg har jo prøvet det før, men man bliver lidt træt. Der er mange ting, man skal huske. Man skal huske tilbage. Men de var meget søde og behagelige. To søde kvinder afhørte mig. Jeg er ved godt mod,” udtaler Janni Ree i følge Se & Hør

Afhøringen er dog langt fra slut.
Janni Ree afslører, at hun har endnu en afhøring i november måned, hvilket indikerer, at sagen har en betydelig omfang og er mere kompliceret end først antaget, da skilsmisse nyhed kom ud.

Karsten Ree har på sin side også været til afhøring hos politiet, men sagen er fortsat under efterforskning, og det er uklart, hvordan anklagerne fra begge parter vil udfolde sig i både offentligheden og i retten.
Konflikten mellem det tidligere ægtepar har længe været et samtaleemne i medierne, men de seneste juridiske anklager løfter striden til et helt nyt niveau.

Mens offentligheden spekulerer i, hvad der egentlig foregår bag den yndefulde Vedbæklund facade, så ligner det at sagen er på vej ind i en længere retlig proces, der kan få store konsekvenser for begge parter.

Læs også: SMS’en der startede det hele: Læs hele Jannis skilsmisse-besked til Karsten