Internt opgør: Mand i kritisk tilstand

Politiet udsender nu flere oplyser i sagen om nattens voldelige sammenstød, der ligner et internt opgør i Aarhus.

Østjyllands Politi modtager sent torsdag aften en anmeldelse om, at en større gruppe var involveret i et voldsomt sammenstød. Nu melder politikredsen officielt ud om hændelsen.

De kørte derfor afsted mod en Circle K i Tilst, Aarhus.

De fik også informationer om, at blandt andet én person var blevet kørt ned og efterfølgende var voldsomt tilskadekommen.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Udrykningen var massiv efter den voldsomme anmeldelse.

23.20 indløber anmeldelsen fra Tilst Parkvej. Det handler om et aldeles voldsomt sammenstød og slagsmål mellem en større gruppe af personer.

Kun et par minutter senere får Østjyllands Politi en ny anmeldelse om, at en ung mand endt på hospitalet som følge af snitsår flere steder på kroppen “muligvis fra knivstik,” skriver politikredsen i den officielle udmelding.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Politiets teknikere arbejder på stedet.

”Vi har en klar formodning om, at der er tale om et internt opgør i det kriminelle miljø, hvor en form for forudgående uoverensstemmelser mellem en gruppe yngre mænd fra det vestlige Aarhus endte i det voldsomme sammenstød torsdag aften,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby fra Østjyllands Politi i den officielle udmelding fra politikredsen.

Området har været afspærret i længere tid, og tidligt fredag morgen arbejdede politiets teknikere også på stedet. Afspærringen blev ophævet kort før kl. 07.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Politiet rykkerede massivt ud natten til fredag.

”Nu skal vi have efterforsket sagen nærmere for at få klarlagt et hændelsesforløb i sagen, hvor de involverede parter normalt ikke ønsker at samarbejde særlig meget med politiet,” siger han.

To efterladte biler er blevet beslaglagt fra stedet af politiet.

Politiet efterlyser vidner til hændelsen, og hvis man har set noget, opfordrer de til, at man kontakter dem på 114.

Teknikerne har arbejdet tidligt fredag morgen.