26. apr. 2023 - 10:14

Breaking: Indkalder til nyt pressemøde om 32-årig sigtet i Filippa-sagenDen 32-årige sigtede

Politiet har netop oplyst, at der bliver afholdt et nyt pressemøde om politiets efterforskning af den 32-årige sigtede fra Filippa-sagen

Onsdag klokken 12.00 afholder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi et doorstep-pressemøde foran politistationen i Næstved.

Annonce

Her vil politiinspektør Kim Kliver og vicepolitiinspektør Rune Nilsson fortælle om politiets efterforskning mod den 32-årige mand, der er anholdt og sigtet i sagen om den bortførte 13-årige Filippa.

Doorstep-mødet vil kun kunne tilgås af pressen. På nuværende tidspunkt er det ikke kendt, hvad politiet vil offentliggøre, men på Presse-fotos.dk kommer vi til at dække det live.

SE OGSÅ: 33-ÅRIG STAK MAND I HOVED OG HALS: HAN SKAL I FÆNGSEL I SEKS ÅR

Den 32-årige mand blev anholdt den 16. april på en adresse i Korsør, hvor også 13-årige Filippa opholdt sig.

Hun var 27 timer forinden blevet kidnappet og bortført fra den vestsjællandske by Kirkerup.

Annonce

En intensiv eftersøgning og efterforskning førte sidenhen til et villahus i Korsør, hvor den 13-årige pige blev fundet i live, og den 32-årige mand blev anholdt.

Han blev dagen efter under et grundlovsforhør ved Retten i Næstved varetægtsfængslet sigtet for voldtægter, voldtægt ved andet forhold end samleje, flere tilfælde af vold, trusler om vold og længerevarende frihedsberøvelse.

Den 32-årige har delvist erkendt sigtelserne. Under grundlovsforhøret blev dørene dog lukket for pressen, og derfor er det ikke kendt, hvilke af forholdene, som den 32-årige erkender.

SE OGSÅ: VAREBIL KØRER IND I NETTO-BUTIK: KVINDE KØRT PÅ HOSPITALET

Annonce

For få dage siden kunne B.T. afsløre, at den 32-årige sigtedes gamle bil var en Hyundai i30. Det var samme type bil, som politiet efterlyste i 2016 i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden. Det var samme år, at den 32-årige også ejede pågældende bil.

Den bil sendte den 32-årige i 2021 til en ophugger efter en totalskade. Dansk politi har i sidste uge kunne spore bilen til Slovakiet, hvor autoophuggeren har solgt den til. Bilen er nu blevet beslaglagt og er i politiets varetægt.ANDRE LÆSER OGSÅ