24. nov. 2021 - 18:01

Idømt livstid: 52-årig mand dræbte og parterede ekskonenEn 52-årig mand er netop blevet idømt livstid, efter at han erklærede sig skyldig i drabet på hans ekskone. Dette fremgår af en pressemeddelelse fra Østjyllands Politi.

Drabet fandt sted den 29. januar, hvor den 52-årige Flemming Mogensen opsøgte sin kone, som han på daværende tidspunkt var separeret fra. Her opstod der en ophedet diskussion mellem de to forhenværende samlevere, som ‘gjorde ham så vred, at han kvalte den 43-årige kvinde.’

Ifølge gerningsmandens udsagn parterede han efterfølgende liget, for at skille sig af med bevismaterialet. Dele blev gravet ned i haven, mens andre dele blev gemt på loftet.

Se mere fra sagen om den dræbte kvinde fra Malling her og her.

Ikke hans første drab

Et par dage efter mordet meldte Flemming Mogensen sin eks-kone savnet. Meldingen gav hurtigt politiet mistanke om, at det var ham, der havde begået mordet. Han er nemlig tidligere dømt for drabet på sin samlever, tilbage i 1996, hvor han blev idømt 10 års fængsel.

Hans tidligere drabsdom var medvirkende til at han onsdag formiddag blev idømt livstid i retten i Aarhus.

”Når man på den måde begår drab to gange, så er livsvarigt fængsel for mig at se den rigtige dom. Det er en voldsom og meget tragisk sag, ikke mindst for børnene og den dræbtes familie, og jeg er tilfreds med, at den 52-årige blev idømt den strengest mulige straf, ” siger specialanklager Jesper Rubow.