I livsfare efter overfald – 20-årig i kritisk tilstand

En 20-årig ung mand er tirsdag eftermiddag blevet udsat for massiv vold ved et alvorligt overfald på Sølvgade i Horsens.
Den 20-årige mand er indlagt på hospitalet i kritisk tilstand. De pårørende er underrettet.
Tirsdag aften udsendte Sydøstjyllands politi en pressemeddelse i sagen – den lyder:

“Sydøstjyllands Politi modtog i dag ved ca. 16.25 tiden en anmeldelse om et færdselsuheld på Nørretorv i Horsens. Vidner oplyste, at en BMW var kørt galt i en eneulykke og flere yngre mænd var flygtet fra uheldsstedet. 

Kort tid efter modtog Sydøstjyllands Politi endnu en anmeldelse – denne gang fra vidner, der tidligere havde set en ung mand blive udsat for grov vold i Sølvgade. Det blev i forbindelse med anmeldelsen oplyst, at ofret først havde været i samtale med de senere gerningsmænd på stedet og at de formodentlig tre – fire gerningsmænd var kørt fra stedet i en BMW efter voldsudøvelsen.

Der blev straks iværksat en omfattende efterforskning og efter kort tid kunne de to anmeldelser kædes sammen. Efterforskningen omfatter således ofret, to gerningssteder, der har været afspærret i længere tid, køretøjet, forhøringer og vidneafhøringer m.v. Hunde, teknikkere og mange politifolk efterforsker sagen.

Sydøstjyllands Politi arbejder således på, at klarlægge hændelsesforløbet, herunder motivet til volden og dermed relationerne mellem de formodentligt i alt fem mænd. Efterforskningen sikrer endvidere beviser til brug for sagen.

Sideløbende hermed arbejder Sydøstjyllands Politi sig ind på identiteten og mulige opholdssteder for gerningsmændene.

Det 20 årige voldsoffer er i kritisk tilstand. De pårørende er underrettet.

Sydøstjyllands Politi fortsætter efterforskningen natten igennem, men der vil ikke blive givet yderligere oplysninger til offentligheden før tidligst i løbet af formiddagen i morgen i form af endnu en pressemeddelelse.”