Hysterisk kvinde går amok i butik: Ansat bidt i armen

En 36-årige kvinde er gået helt amok i en butik efter hun er blevet taget i at stjæle energidrikke. En ansat i butikken har forsøgt at standse tyven, men er blevet slået og bit i armen. Onsdag blev den 36-årige kvinde varetægtsfængslet.

Kvinden, der har nægtet sig skyldige i alle forhold, er blevet dømt efter en hændelse, hvor en butiksdetektiv har stoppet en formodet tyv. Kvinden var ved at forlade butikken med fire dåser ‘Monster’ energi drik, men nåede ikke at komme helt ud af Sct. Mathias Centret i Viborg.

Det skriver TV Midtvest.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto.

“Hun forsøgte, at gå forbi kasselinjen uden at betale med fire energidrik, men bliver stoppet af butiksbestyreren. I stedet for at lægge varerne fra sig, så giver hun den 43-årige bestyrer et slag i hovedet. Han forsøger derefter at holde fast i hende, hvor hun bider ham i venstre underarm og snapper ud efter ham flere gange”, siger Peter Søndergaard, Viborg lokalpoliti, til mediet.

Den hysteriske kvinde er nu sigtet for røveriforsøg, vold og tyveri, Kvinden er allerede kendt af politiet. Hun har nemlig i alt 20 sigtelser for butikstyveri bag sig siden 2023, oplyser anklager Cecilie Pedersen til mediet.