06. okt. 2023 - 13:57

Hvepsestik årsag til alvorlig ulykke: Mand i livsfare fløjet på hospitaletArkivfoto

Torsdag eftermiddag blev en bevidstløs mand fundet ved siden af en smadret bil på en mark i Ruds Vedby på Vestsjælland. Han blev efterfølgende fløjet i en lægehelikopter til Rigshospitalet – det hele på grund af et hvepsestik

Midt- og Vestsjællands Politi fik torsdag klokken 12.42 en anmeldelse om, at en bilist var forulykket og kørt gennem et hegn og ned ad en skrænt, så bilen var endt på en mark med køer på Sæbyvej i Ruds Vedby.

Det var en trafikant, der i første omgang alarmerede om ulykken, og vedkommende havde samtidig fundet en bevidstløs mand i grøftekanten tæt på den ødelagte bil.

Ikke længe efter ankom politi og ambulance til stedet.

Her blev manden identificeret som en 54-årig fra Høng, og han blev hurtigt vurderet til at være i livsfare.

Derfor blev en lægehelikopter tilkaldt, og den 54-årige blev fløjet til Rigshospitalet, hvor han fredag stadig er indlagt, men nu erklæret uden for livsfare.

SE OGSÅ: UNG MAND STUKKET NED PÅ ÅBEN GADE

Midt- og Vestsjællands Politi tilkaldte samtidig en bilinspektør til at foretage undersøgelser af uheldet.

Den 54-årige havde været fører af den forulykkede bil, der havde store skader i fronten efter en påkørsel af blandt andet et træ.

Den forløbelige konklusion på årsagen til, at ulykken skete, er, at den 54-årige fik et ildebefindende efter et hvepsestik under kørslen.

Ingen andre trafikanter var involveret i ulykken.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER