07. jan. 2023 - 15:00

Hund dræbt af tog: ‘Den stak af fra ejeren og løb ud på skinnerne’En hund er lørdag eftermiddag blevet dræbt, da en løb over jernbanesporet og blev ramt af et tog

Lørdag klokken 14.00 foretog et tog fra Nordjyske Jernbaner kort før Brønderslev Station en kraftig opbremsning, der chokerede mange af passagererne i toget.

”Lokoføreren foretager vel, hvad jeg vil kalde en katastrofeopbremsning, og fortæller så over højtaleren, at vi har ramt et dyr,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf, der var til stede i det pågældende tog.

Lokoføreren forlader derefter toget for at gå ud at se, hvad der er sket.

”Der går ti minutter, så kommer han tilbage og fortæller, at vi har ramt en hund, og at vi vil blive lidt forsinket,” fortæller fotografen.

SE OGSÅ: POLITIET EFTERFORSKER KNIVSTIKKERI

Taler med togkonduktøren

Efter cirka 15 minutter kører toget videre. Presse-fotos.dks fotograf taler i mellemtiden med togkonduktøren, der fortæller, at der er tale om en mellemstor hund.

”Han siger til mig, at hunden er død på stedet. Uden tvivl,” fortæller Presse-fotos.dks fotograf.

”Han siger så, at hunden er stukket af fra ejeren, der stod ikke så langt fra skinnerne, og så er den løbet lige ud foran toget og blevet dræbt. Lokoføreren når nok kun lige at se hunden, fordi der blev først bremset hårdt ned efter, den blev ramt,” afslutter fotografen, der fortæller, at lokoføreren har været i kontakt med ejeren af hunden.

Togdriften er igen normal i området.ANDRE LÆSER OGSÅ