Hun SKAL fanges: Gerningspersoner jagtes i hele landet

Obs: Billeder af gerningsperson 3 er blevet fjernet fra artiklen, da politiet har anholdt og sigtet hende i sagen. De andre to eftersøges endnu

Flere personer efterlyses nu af politiet i forbindelse med en række alvorlige sager. Derfor offentliggøres nu billeder af gerningspersonerne i håb om, at det kan føre til deres pågribelse

Fyns Politi efterforsker en række sager om kontaktbedrageri, hvor ældre borgere er blevet kontaktet af gerningspersoner, der har udgivet sig for at være fra en bank eller fra politiet.

På den måde er det lykkedes de kriminelle at franarre ældre borgere deres personlige oplysninger, betalingskort og PIN-kode.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Gerningsperson 2

SE OGSÅ: LASTBILCHAUFFØR FÅR HJERTESTOP OG KØRER GALT

Da der er foretaget flere hævninger i bankautomater på de stjålne kort, er gerningspersonerne blevet filmet af videoovervågning.

De billeder offentliggør politiet nu for at komme nærmere anholdelse af de i alt tre gerningspersoner.

“Vi har i flere omgange foretaget efterforskning i sager om såkaldte kontaktbedragerier, og desværre ser det ud til, at det er blevet en ”populær” form for kriminalitet. Man bedrager simpelthen ældre borgere ved at bilde dem ind, at der eksempelvis sker uretmæssige hævninger på kreditkortene, og at kortene derfor skal destrueres. I forlængelse af telefoniske samtaler med de ældre har de kriminelle så afhentet de fysiske kort hos de ældre og straks efter foretaget hævninger af forskellige kontantbeløb ved anvendelse af den oplyste PIN-kode. Det er kynisk og frækt beregnende, og desværre ser vi p.t. en hel del af det,” siger politikommissær Finn Wegner fra afdelingen for Økonomisk kriminalitet i Fyns Politi.

Hvis du har oplysninger om personerne på billederne i artiklen, bedes du kontakte Fyns Politi på telefon 1-1-4.

Gerningsperson 1
Gerningsperson 2