Redningsaktion ved ungdomsklub: Kørestolsbruger fastklemt

Torsdag aften er ambulancereddere og beredskabet rykket ud til en melding om en fastklemt person. Derfor er et større hold redningspersonale ankommet til en ungdomsklub, hvor man er i gang med en redningsaktion.

Redningsmandskabet har fået kontakt til person i en elektrisk kørestol, som sidder fast ved trappen til Ungekulturhuset på Ved Vandværket i Vejle.

Personen sidder fast og kan ikke selv komme fri. Mandskabet har arbejdet på stedet i længere tid, men personen er endnu ikke kommet fri.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Presse-fotos.dks udsendte på stedet fortæller, at man endnu ikke har fået personen fri og derfor er der blevet rekvireret en kran fra Falck til stedet.

“Af hvad jeg kan se, så er det en elektronisk kørestol, der sidder fast på trappen. Der er netop ankommet en kran, da personen endnu ikke er kommet fri. Derfor er der ankommet en kran til stedet og man arbejder fortsat på at få personen fri”, lyder tilbagemeldingen.

Der er ikke kommet melding om, at der skulle være fare for personens helbred og ambulancerederne følger nøje situationen og er klar til at hjælpe den fastklemte person.