Politiet retter pistoler mod mand: Betjent truet med kniv

Torsdag aften er en unge kvinde blevet jagtet af en mand med kniv. Derfor er politiet rykket ud til stedet, men manden med kniven har truet betjentene, som har trukket sine pistoler, før der kom styr på situationen.

Omkring klokken 18 er en 19-årig kvinde kommet gående ved rådhuset i Viborg da en 26-årig mand begynder at følge efter hende. Efter adskillige meter, når den unge kvinde frem til Rema 1000, hvor hun søger tilflugt og politiet bliver kontaktet.

Det fortæller vagtchef ved Midt -og Vestjyllands Politi, Ole Vanghøj, til TV Midtvest.

“Kvinden søgte tilflugt, og kort efter fik politiet kontakt til manden. Først henvendte han sig selv til patruljen, men så gik han igen væk”, forklarer Ole Vanghøj.

Da betjentene igen forsøger at få stoppet manden, tager hele situationen en alvorligt drejning, fortæller Ole Vanghøj.

“Pludseligt vendte han sig igen mod patruljen og truede en betjent med kniven. Betjentene trak straks deres pistoler, og så smed manden kniven” oplyser vagtchefen.

Det er politiets opfattelse, at den 26-årige mand har jagtet en tilfældig teenager, da de to ikke umiddelbart har nogen relation.

Manden er blevet anholdt og taget med på stationen, hvor han skal afhøres.

Det er ikke første gang, at betjente bliver truet. For kort tid siden blev en betjent overfaldet og slået af nogle unge, der efterfølgende stak af fra stedet.