Mødre slår alarm: Flere barnevogne stjålet fra private adresser

Politiet har fået flere anmeldelser om stjålne barnevogne. En kvinde kontaktede ordensmagten, da hendes tvillingebarnevogn blev stjålet fra hendes adresse i sidste uge.

Da kvinden tjekkede sit overvågningskamera kunne hun se tyven, der viste sig at være en kvinde. Offeret, der bor i Roskilde, efterlyste gerningskvinden på Facebook og ud fra beskrivelsen kunne en mand genkende tyven. Manden besluttede sig for at sætte en fælde, som barnevognstyven gik lige ind i.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Facebook.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

“Ved at ringe og give sig ud for at ligge inde med et depositum fra en lejlighed, som kvinden tidligere havde boet i, fik han en aftale med hende om at mødes. Og der blev vi så koblet ind i sagen. Og ganske rigtigt – kvinden dukkede håbefuldt op men blev så anholdt på stedet af patruljen”, lyder det i opslaget.

Betjentene foretog en ransagning af tyvens bolig i Ringsted, hvor de fandt den stjålne tvillingebarnevogn.

Men flere dage efter ransagningen tikkede endnu en anmeldelse ind hos politiet. Her var der også tale om en barnevogn, der var blevet stjålet fra en adresse i samme område.

Derfor genåbnede politiet efterforskningen og igen var der gevinst hos samme kvinde, som igen lå inde med en stjålen barnevogn.

“Vi satser på, at hun nu har fundet ud af, at det ikke er en bæredygtig forretningsmodel at stjæle andres barnevogne” skriver Midt- og Vestsjællands Politi på Facebook.