Mor i opråb: Hjælp med at finde min 17-årige datter

Arkivfoto

OPDATERING: Politiet har nu været i kontakt med den 17-årige pige, oplyser moren i et facebookopslag. Moren mener, at den 17-årige pige er i dårligt selskab, men Presse-fotos.dk fjerner hermed navne, billeder og adresse fra artiklen

Søndag formiddag har en mor efterlyst sin 17-årige datter, som har været væk siden lørdag aften. Moren har efterlyst datteren på Facebook, da hun ikke har haft kontakt til hende siden lørdag.

Nu er moren blevet kontaktet af sin datter, som har ringet fra et skjult nummer. Her har den 17-årige fortalt, at hun ikke kan komme hjem lige nu, lyder det i Facebook-opslaget.

“Min datter har haft ringet til mig fra et skjult nummer. Opkaldet varede kort. Hun fortalte at hun ikke kunne komme hjem. Alle må gerne stadig være meget opmærksomme på hvis i ser hende. Hun kan blive holdt væk mod hendes vilje”, skriver moren.

LIGE NU LÆSER ANDRE: ÆLDRE MAND FORSVUNDET: “TJEK HAVER OG UDHUSE”

Den 17-årige pige er forsvundet fra en adresse i Jylland, hvor hendes ting er efterladt deroppe sammen med hendes telefon.

“Kig gerne efter hende i Horsens og opland. Vi har en formodning om, at hun nok er kørt væk derfra i en bil”, skriver den bekymrede mor i opslaget.

Her beskriver hun datteren som:

“Hun havde meget mørkeblå bukser på med hvide nister/striber og sorte Adidas sko. Hun er meget spinkel af bygning og ca 160 cm høj.”