28. jan. 2024 - 10:08

Mand stukket ned: Fire teenagere flygtet fra stedet

Illustrationsfoto


Sent lørdag aften blev politiet kaldt ud til et slagsmål, hvor fire teenagere og en ukendt mand er involveret. Manden er blevet stukket med en kniv, hvorefter både gerningsmænd og offer er forsvundet fra stedet.

Søndag morgen efterlyser Nordjyllands Politi offeret, som ikke er fundet, men de fire teenagere blev anholdt kort efter.

Det skriver TV2 Nord.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Illustrationsfoto

Knivoverfaldet er sket på Nytorv i Aalborg og politiet fik anmeldelsen klokken 23.01. De fire unge mænd, som er mellem 15-17 år, blev anholdt omkring Bispensgade. Men politiet søger offentlighedens hjælp til at finde offeret.

“Vi vil meget gerne snakke med ham, nogen der har kendskab til, hvem det kan være, eller andre der har set episoden”, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Ole Buus til mediet.

Politiet har søgt på sygehuse og forsøgt at få hjælp hos vagtlægen, men det har ledt til knivofferet.

Da patruljerne kom til gerningsstedet var der ikke noget slagsmål at se, men på den video, som politiet har fået fra et vidne, kan man se, at manden bliver stukket med en kniv.

Efter anholdelsen af de fire teenagere er alle blevet løsladt og både forældre og de sociale myndigheder er blevet underrettet.

“De er blevet løsladt søndag morgen, men de er fortsat sigtet for kvalificeret vold og for overtrædelse af knivloven”, fortæller vagtchefen.