Mand fanget i flammer på brændende fiskekutter

Onsdag eftermiddag har kutteren “Signe Rink” været i flere problemer. Først havde den revet sig løs fra havnen og endt mindst en sømil ude på vandet. Kort efter blev en kvinde reddet fra kutteren, mens manden blev ombord. Nu er kutteren brudt i brand og de høje flammer kan ses fra havnen.

Manden, der var ombord på kutteren ville ikke med, da Forsvarets søredningstjeneste kom ud for at redde mand og kone, mens de drev ude på havet ud for Stubbekøbing. Derfor blev han ombord, da der ikke var fare for, at kutten ville synke, men fordi konen var nervøs for bølgerne, blev hun hentet i land.

Blot et par timer efter står kutteren nu i brand og manden er blevet reddet i land af en privat båd, skriver Folketidende.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Han er ikke kommet alvorligt til skade, og efter eget udsagn er han helt okay. Han skal dog tilses på stedet, så redningsmandskabet kan vurdere, om han har brug for yderligere behandling.

ÆGTEPAR FANGET PÅ HAVET

Ude på havet står “Signe Rink” stadig i flammer og politiet må vente på, at kutteren er helt brændt ud, før de kan klarlægge en brandårsag.