11. nov. 2023 - 12:09

Hest ramt af flere skud fra luftgeværCaroline Marie Nørgaard Pedersen fra Uggerby, som ligger lidt uden for Hirtshals i Nordjylland, fik sig noget af et grimt syn fredag aften, da hun ville se til sin hest.


Hesten som er en 2-årig fjordhest var blevet ramt af hagl fra et luftgevær . Der var skudsår med hagl på begge sider af hesten.

Annonce

Hesten ( Balder) som hun har sammen med sin kæreste, er i stald hos Carolines mor. Det var da også en dybt rystet hesteejer presse-fotos.dk fik snakket med lørdag morgen.

“Hesten gik ude på marken fra kl. 08.30 til ca. kl. 17.00 i går fredag. De heste som min mor har hvor jeg og min kæreste så ejer den ene af dem, bliver plejet og hygget om hver dag og det var så her vi opdagede at noget var galt.”, fortæller Caroline, som er tydeligt berørt at det chok, hun blev mødt af.

“Jeg ville børste min hest da jeg så der sad noget på huden af min hest på begge sider. Jeg kiggede nærmere og så der sad hagl på den ene side af kroppen samt på den anden side af kroppen. Jeg kontaktede straks politiet, som kom ud med en patrulje og tog billeder, imens haglene stadig sad i kroppen på min hest” fortæller den unge kvinde.

Politiet har udført deres arbejde, men det var nødvendigt at kontakte en dyrlæge.

Annonce

“Dyrlægen kom ud og fik fjernet de 3-4 hagl der sad i min hest. Jeg har skrevet på diverse Facebook grupper i håb om at man kan finde frem til dem eller den som har skudt min hest. Det skulle jo nødig gå ud over andre dyr i området. Jeg og politiet blev også enige om, at det ikke er et fejlskud fra en jæger, men en bevidst handling. Personen må have stået tæt på, da der blev skudt.

Sådan en person skal findes og stå til ansvar for det, vedkommende har gjort”, slutter en stærkt berørt Caroline.ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER