03. jan. 2024 - 20:49

Frakørsel spærret: Mange ambulancer til motorvejsuheldOnsdag aften er der sket et alvorligt uheld ved Vedbæk frakørslen på Helsingørmotorvejen i retningen mod Helsingør.

Derfor er frakørslen blevet helt spærret og redningsmandskabet er massivt til stede. Som det illustreres på billederne er der både ambulancereddere og en akutlæge på stedet. Herudover befinder beredskabet sig på skadesstedet og er der for at hjælpe.

Det voldsomme vejr har ført til særdeles glatte veje, hvilke kan medføre færdselsuheld af denne art. Af denne grund opfordres til at færdes i et lavt tempo for at sikre, at køretøjet hele tiden er under kontrol af føreren.

(Artiklen fortsætter under billedet)

LIGE NU LÆSER ANDRE: BILER SNEET INDE VED TANKSTATION

Vidner på stedet fortæller, at der er mindst tre ambulancer på stedet og flere lægebiler. Det er dog ikke oplyst, hvor slem personskaden er på stedet.

Der vil være lukket i lang tid, da vejrforholdene vanskeliggøre redningsarbejdet.

Presse-fotos.dk har gennem hele dagen kunne berette om oversvømmelser og trafikale problemer, som følge af det voldsomme vejr flere steder i landet. Nogle politikredse har sågar opfordret til kun at føre motorkøretøjer, hvis dette anses for nødvendigt, som følge af vejret.