Fotograf anklaget: Ragede kvinde på kønsdele og inderlår

Illustrationsfoto

En fotograf tilknyttet det landsdækkende fotofirma Local Eyes er blevet tiltalt for blufærdighedskrænkelse af en kvinde under sit virke som fotograf

Presse-fotos.dk har fået aktindsigt i et anklageskrift rettet mod midaldrende fotograf, der er tiltalt for blufærdighedskrænkelse af en kvinde i forbindelse med fotografering.

Den midaldrende mand er tilknyttet fotoselskabet Local Eyes.

Det var under sit virke som fotograf, at manden tilbage den 6. februar 2022 sent om eftermiddagen ifølge anklagemyndigheden forulempede kvinden, da han skulle tage nøgenbilleder af hende.

I tiltalen oplyses det, at fotografen pludselig begyndte af smøre offerets inderlår og kønsdele ind i babyolie mod hendes vilje.

Det fik kvinden til at råbe stop, men fotografen fortsatte ifølge tiltalen sit overgreb og indsmurte kvinden i babyolie på bryster, mave og venusbjerg.

Det er Retten i Svendborg, der behandler sagen om de seksuelle overgreb, som er sket på en ukendt adresse på Fyn.

Sagen er både forsøgt afgjort den 23. januar og den 15. april, men først gjorde administrative fejl, at der ikke mødte en anklager op, og efterfølgende gjorde fejl med et videolink, at sagen igen blev udskudt.

Fotografen er tiltalt efter straffelovens paragraf 232. Anklagemyndigheden sigter under sagen efter at få fotografen fængslet, mens der er nedlagt påstand om erstatning til kvinden.

Presse-fotos.dk er i forbindelse med sagen gjort bekendt med, at der er blevet oprettet flere Facebook-grupper, hvor der advares mod den pågældende fotograf.

Da der er navneforbud i sagen, forhindrer det Presse-fotos.dk i at beskrive mandens identitet nærmere.

I en sag om en alvorlig seksualforbrydelse, hvor en voldtægt af en blot toårige pige blev filmet, blev en anden mand i går anholdt og varetægtsfængslet.

Artiklen er tilrettet den 20.04.2024 efter henvendelse fra læser.