Folkemødet ramt af trafikkaos

Politiet melder ud om store trafikale udfordringer til folkemødet på Bornholm. Der sker mange ting på på Bornholm i disse dage, og Presse-fotos.dk har derfor samlet en række billeder i bunden fra forskellige steder i løbet af dagen på Bornholm.

Bornholm, Allinge.

Der bliver Folkemødet lige nu afholdt.

Begivenheden er lige nu ramt af større trafikale udfordringer.

‘Der er i øjeblikket trafikale udfordringer i området omkring Slotslyngen,’ skriver Bornholms Politi på det sociale medie X.

Her forklarer de også, hvad der er gået forud for, at de trafikale udfordringer er opstået.

‘En bus er kørt fast og derfor er det svært både at komme til og fra området,’ skriver de.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Statsministeren ankommer til Allinge på Bornholm.

Stemningen er mildt sagt ikke god på stedet, da de trafikale udfordringer skaber en kaotisk stemning på stedet i Allinge i Bornholm.

‘Der arbejdes på løsninger og vi beder alle om at være tålmodige,’ afslutter politikredsen deres opslag om trafikken ved Folkemødet på Bornholm i Allinge.

Presse-fotos.dk er til stede på Bornholm, og derfor har vi samlet en hel række billeder derfra, som du kan se i bunden af artiklen.

‘Vi er glade for at så mange gerne vil besøge Folkemødet og vi arbejder på at få plads til jer alle sammen med arrangørerne,’ startede politikredsen med at skrive i et andet opslag.

Her forklarede de, at de åbner for parkering på Slotslyngen. Det er altså her en bus nu er kørt fast.

Du kan læse meget mere om Folkemødet 2024 på deres hjemmeside.

En narkobilist har for ikke længe siden været skyld i et voldsomt færdselsuheld. Det efterlader de pårørende i en frygtelig situation. Læs den historie her.

SE BILLEDERNE FRA FOLKEMØDET HER:

Fregatten Absalon patruljerer ud for Allinge.

Udover at fregatten sejlerede rundt ud for Bornholms kyst ved Allinge, så foregik der også tidligere på dagen en demonstration mod ‘Turbouddannelse,’ som de kalder det.

Se de billeder her:

Demonstration på Folkemødet 2024 imod Turbouddannelse.

En anden demonstration var også at se fredag eftermiddag. Studerende mod besættelsen: