09. dec. 2023 - 14:08

Advokat taget i løgn efter julefrokost: Løj om karakterer på eksamensbevisHøjt at flyve – dybt at falde. Det har en 44-årig mand fra Odense virkelig mærket efter han er blevet dømt til 60 dages ubetinget fængsel for at lyve på sit eksamensbevis.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

Det lykkedes manden at lande et job som advokatfuldmægtig i et stort advokatfirma i 2021. Men en julefrokost satte det hele over styr, da manden snakkede over sig.

Tydelig beruset og frustreret beklagede manden sig til nogle kollegaer til julefrokosten. I sin klage til kollegaerne udtalte han, at chefen blandt andet havde en ‘dyssocial personlighedsstruktur’.

LIGE NU LÆSER ANDRE: SVERIGE VIL FJERNE MOBILTELEFONER FRA FOLKESKOLEN

Selvom manden meldte sig syg om mandagen, blev han opsøgt af sin arbejdsgiver, som ville tale med ham om hans eksamenspapirer.

Både mandens chef og advokatfirmaets personalechef kom for at bortvise ham, da de havde fanget ham i løgnen. Chefen forklarede, at de var kommet til manden, fordi han havde et utilfredstillende arbejdsniveau.

Selv forklarede manden i retten, at han fik opgaver, som han ikke var kvalificeret til at løse, og at der var et usundt arbejdsmiljø på kontoret.

Han er heller ikke enig i dommen om 60 dages ubetinget fængsel og derfor har han anket dommen.

Arkivfoto