‘Højst usædvanlig sag’: Kvinde gjorde makabert fund

Det var en kvinde, der lørdag aften fandt to person døde i Esrum Sø. Nu kalder politiet sagen for ‘meget mærkelig’ og ‘højst usædvanlig’

Tidligt lørdag aften gjorde en kvinde et chokerende fund, da hun stod på en badebro i Esrum Sø ved Fredensborg Slotshave.

Pludselig så hun nemlig noget i vandet, der kunne ligne et menneske – og så ringede hun 1-1-2.

Det resulterede i en større udrykning af politi, dykkere og andre redningsmyndigheder til stedet, forklarer vagtchef ved Nordsjællands Politi David Eckert til B.T..

“Det er standard procedure, at dykkerne lige undersøger området nærmere, når man har fundet et lig. Og her fandt de så et mere. Den første person blev fundet lidt nede,” forklarer vagtchefen til mediet.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Her ses politiet arbejde omkring ligposerne lørdag aften

De to døde personer er endnu ikke blevet identificeret, og der er ikke fundet ID-kort eller andre genstande, der kan hjælpe politiet på vej.

Nordsjællands Politi formoder, at ligene kan have ligget i vandet i mere end en uge. Sagen er en meget speciel sag, lyder det fra politiet, men der er på nuværende tidspunkt ikke noget, der indikerer, at der er sket en forbrydelse.

“Det er sket før, at der er fundet et enkelt lig i en sø. Men det er højst usædvanligt, at man finder to. Det er en meget mærkelig sag,” siger vagtchefen til B.T.

Lørdag aften skete en anden alvorlig hændelse i København, hvor en ung mand er blevet hastet på hospitalet. I den forbindelse holder politiet et område afspærret.

Presse-fotos.dk følger sagen …