Høje smæld til DM i maveplasker

Der var dømt røde maver og høje smæld til danmarksmesterskaberne i maveplask, som blev afholdt i dag.

I dag blev der afholdt Danmarksmesterskabet i maveplasker tæt på Reffen, og det blev en uforglemmelig dag fyldt med spektakulære plask og høj solskin. Hundredvis af mennesker strømmede til for at overvære de modige deltagere kaste sig ud i de vilde spring, som sendte kaskader af vand højt op i luften.

Stemningen var elektrisk fra start til slut, og de mange fremmødte nød ikke kun de imponerende spring, men også det strålende sommervejr. Temperaturen nåede op over 25 grader, hvilket gjorde dagen til en perfekt anledning for en udendørs folkefest. Der var latter, klapsalver hver gang en deltager lavede et spektakulært maveplask.

DM i maveplask har endnu engang vist, hvorfor det er en af sommerens mest elskede begivenheder. Dagen var en fantastisk fejring af fællesskab, mod og selvfølgelig maveplask i verdensklasse.

Vi ser allerede frem til næste års konkurrence, som utvivlsomt vil tiltrække endnu flere deltagere og tilskuere til denne unikke og fornøjelige begivenhed.

Et andet sted i Danmark er der netop sket en stor politiudrykning efter fundet af en død person centralt i en by. Flere af politiets teknikere er nu på stedet og er i gang med at undersøge sagen.

Presse-fotos.dk har samlet nogle fotos fra begivenheden, se dem her: