Dato fundet: Her skal Louise Borglits mistænkte drabsmand i retten

Datoen for retssagen mod den formodede morder af den gravide kvinde Louise Borglit i Elverparken i Herlev i 2016 er nu sat

Den 2. maj 2023 starter retssagen mod den 28-årige mand, der er mistænkt for i 2016 af have slået den 32-årige højgravide Louise Borglit ihjel med en kniv.

Sagen kommer for Retten ved Glostrup. Der er afsat 11 retsdage til sagen, oplyser Anklagemyndigheden.

Der ventes at falde dom den 23. juni 2023.

SE OGSÅ: 40-ÅRIG I VOLDSORGIE: OVERFALDT 11-ÅRIG OG SLOG HAM I HOVEDET

Brutalt slået ihjel i 2016:

I begyndelsen af november 2016 var den højgravide Louise Borglit klar og glædede sig til at gå på barsel. Louise Borglit var 32 år gammel og højgravid med en dreng, som hun kaldte ”Lille P”. Hun ville den 4. november 2016 ud på en gåtur med søsterens hund, Maggie, som enhver anden dag.

Gåturen i Elverparken i Herlev, blev det sidste Louise Borglit foretog sig i sit alt for korte liv. Gerningsmanden tog den højgravide Louise Borglits liv med en skarp genstand omkring klokken 19:00. Undersøgelser indikerede dengang, at der både kan være tale om en større kniv og økse.

Den 52-årige Michael Hudlebusch fandt den livløse kvinde og bad sin veninde ringe 112. Alarmcentralen modtog opkaldet klokken 19:14. Han begyndte omgående at udøve førstehjælp på den højgravide kvinde. Ambulanceredderne kom fem minutter efter og tog over for Michael Hudlebusch.

På trods af ihærdige forsøg på at redde Louise Borglit, blev hun klokken 19:36 erklæret død. Død af forblødning, grundet de utallige knivstik. Liget blev løftet op på en båre og kørt til obduktion, herefter startede efterforskningen, der nu har ledt til, at den 28-årige mistænkte mand nu fremstilles for en dommer den 23. maj 2023.

Politiet søger efter gerningsvåben i Elverparken i 2016
Lys og blomster for Louise ved Elverparken i dagen efter
Politi til stede, efter den dræbte Louise Borglit var blevet fundet i Elverparken i Herlev