Helt vild afslutning i Brøndby: FCK vender 1-2 til 3-2 og befæster førstepladsen!

FC København var bagud to gange, men de forsvarende mestre endte alligevel med at vinde 3-2 ude over Brøndby i det klassiske storkøbenhavnske Derby.

Første halvleg blev vundet af Brøndby, der kom foran på et mål af kroaten Josip Radosevic, der flugtede bolden i mål, efter at han havde opsnappet kuglen, da FCK-forsvareren Denis Vavro forsøgte at heade den ud af farezonen.

I anden halvleg udlignede portugiseren Diogo Goncalves, efter at tunesiske Elias Achouri havde prikket bolden frem til ham.

Nordmanden Ohi Omoijuanfo bragte dog atter Brøndby foran på oplæg fra Marko Divkovic, men i slutfasen scorede FCK to gange ved den indskiftede svensker Roony Bardghij.

Dermed udbyggede FCK føringen i Superligaen til Brøndby fra et til fire point. FCN ligger dog på lur og kan med en sejr mandag over Hvidovre sørge for, at forspringet kun er to point.