Helikopter i Varde leder efter 26-årig efter måneds forsvinden

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

For en måned siden forsvandt 26-årige Mads Ehmsen fra Varde. Intensiv eftersøgning fortsætter

En helikopter er fredag sendt i luften langs Varde Å, hvor man fortsat leder efter den 26-årige Mads Ehmsen, som forsvandt for en måned siden.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

– Har du oplysninger, der kan hjælpe os i arbejdet med finde ham? Ring 1-1-4, lyder opfordringen fra politiet på Twitter.

Også torsdag søgte politiet efter manden, som sidst blev set mandag 23. januar klokken 23.30 i Varde.

Eftersøgningen sker i samarbejde med Hjemmeværnet, oplyste politiet torsdag. Den begyndte i Storegade 19, hvor Mads Ehmsen sidst blev set. Herfra søges der i et stort område, som også er delt op i zoner.

De gennemgås med hunde, hjemmeværnsfolk og betjente.

– Familien og venner er meget bekymrede, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at finde Mads, sagde vicepolitiinspektør Kent Brynielsen i en pressemeddelelse torsdag.

Han har tidligere over for B.T. desuden fortalt, at politiet ikke kan udelukke, at der er sket en forbrydelse.

Politiet har som led i eftersøgningen også brugt vandsøgningshunde ifølge JydskeVestkysten.

Hundene Zorro, Walther, Vuk og Cody var på arbejde på Varde Å, hvor de var placeret om bord på to af Søværnets gummibåde.

Torsdag offentliggjorde politiet også nye billeder af Mads Ehmsen. De er offentliggjort efter aftale med de pårørende. Det sker i håb om, at flere dermed vil kunne hjælpe med nye oplysninger.

Samtidig opfordrer politiet folk med privat overvågning til at kontakte politiet, der vil hente materialet. Desuden opfordres borgere til at tjekke deres haver og skure og holde øje, når de færdes i naturen.

/ritzau/