Havsvømmer glemte tiden, så hans kone meldte ham savnet – det fandt han ud af, da der hang en helikopter over hovedet på ham

Havsvømmer glemte tiden, så hans kone meldte ham savnet – det fandt han ud af, da redningshelikopteren hang over hovedet på ham

Der var både politi, redningsmandskab med dykkere og sågar en redningshelikopter i luften i Dragør fredag eftermiddag, da Hovedstadens Beredskab rykkede ud til meldinger om en drukneulykke i farvandet ud for Dragør. 

Historien viste sig imidlertid at være en lidt anden. 

Ifølge den vagthavende operationschef ved Hovedstadens Beredskab, Frank Mikkelsen var der tale om en havsvømmer, som havde glemt tiden og ikke havde fået meldt tilbage til sin kone efter et par timers havsvømning, som han ellers havde sagt, han ville forud for svømmeturen. 

Da konen ikke havde hørt fra sin mand indenfor den aftalte tid, blev hun bekymret og meldte ham savnet. 

Derfor blev den intetanende mand også temmelig overrasket, da han under svømmeturen, pludseligt opdagede, at der hang en helikopter lige over hovedet på ham, som prøvede at få kontakt til ham, forklarer den Vagthavende Operationschef ved Hovedstadens Beredskab, Frank Mikkelsen. 

“Ifølge meldingerne han holdt op med at svømme, da han fik øje på helikopteren, og der blev taget kontakt til ham. Han blev ret overrasket, og det gør man jo, når der hænger en helikopter over hovedet på en, hvor vandet pisker op over det hele,” siger Operationschefen. 

Selvom manden blev rimeligt overrasket over redningsaktionen, så er han i god behold.