Hårdt sammenstød: Flere børn og fastklemt kvinde

To køretøjer er tirsdag eftermiddag stødt hårdt sammen i Værløse. Brandvæsenet oplyser, at en eller flere personer muligvis har været fastklemt efter uheldet

En større udrykning er netop sket til Jonstrupvangvej i Værløse, hvor to biler er kørt ind i hinanden. Sammenstødet har været så hårdt, at den ene bil er væltet om på siden.

‘Melding om færdselsuheld med fastklemte. Grundet melding om flere tilskadekomne, er der sendt ekstra køretøjer afsted,’ lyder det fra brandvæsenet.

Nordsjællands Politi er også til stede ved uheldet, hvor alle berørte parter tilsyneladende er kommet helskindet igennem.

‘Der er sket et sammenstød mellem to parter. Vi er talstærkt fremme. Parterne har det efter omstændighederne godt,’ oplyser politikredsen.

Sammenstødet og det efterfølgende oprydningsarbejde har spærret Jonstrupvangvej. Politiet forventer, at vejen genåbner kort efter klokken 17.00.

OPDATERING:

Nordsjællands Politi bekræfter nu over for B.T., at en kvinde er fastklemt.

“I den ene bil var der en del børn, som alle er uskadte. I den anden bil sidder en kvinde fastklemt, og det arbejder vi med,” siger vagtchef ved politikredsen David Eckert til mediet.

Den fastklemte kvinde er ved bevidsthed.