17. apr. 2023 - 12:18

HA-medlem i febrilsk dødsflugt: Forsøgte at gemme sig ved at sparke døre indPresse-fotos.dk erfarede tidligere mandag, at den dræbte 34-årige fra søndagens episode på Amagerbrogade, var prøvemedlem af rockerklubben Hells Angels. Nu fortæller kilder i miljøet om den febrilske dødsflugt, som manden var på

Et 34-årigt medlem af Hells Angels afgik søndag nat ved døden efter flere knivstik.

Annonce

Det oplyser kilder i miljøet til Presse-fotos.dk.

“Han er blevet stukket af kniv i blandt andet armhulen nede på gaden. Derefter er han løbet ind i opgangen muligvis i flugt fra gerningsmændene, hvor han har forsøgt at sparke flere døre ind for at komme væk fra dem,” oplyser en kilde med indsigt i miljøet til Presse-fotos.dk.

Ingen af dørene blev åbnet for HA-medlemmet, der heller ikke havde relation til nogen af beboerne i opgangen.

Episoden skete omkring klokken 02.25 natten til søndag og kort efter var Københavns Politi på stedet.

Herefter mistede den 34-årige mand bevidstheden. Betjentene gav angiveligt det døende HA-medlem livredende førstehjælp, men måtte senere opgive kampen for hans liv.

Annonce

Det er formentlig også på den baggrund, at Københavns Politi mandag kunne melde ud, at Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP) er sat ind i sagen.

Det er standardprocedure, at DUP efterforsker sagen, når en person dør, mens politiet er til stede.

Presse-fotos.dk har foreholdt artiklens oplysninger for Københavns Politi, men politikredsen har ingen kommentarer i sagen.

‘DUP skal have mulighed for at skabe klarhed over, hvad der er sket i situationen uden påvirkning eller indblanding. Derfor har vi ikke mulighed for at kommentere hændelsen,’ lyder det fra Københavns Politi.

Annonce
Dørene i opgangen har tydelige tegn på at være forsøgt sparket ind


ANDRE LÆSER OGSÅ