Grusom forbrydelse på Københavns Hovedbanegård foran paniske vidner

Et tilsyneladende fuldstændig umotiveret overfald på Københavns Hovedbanegård har endt med at sende en ung mand på hospitalet i en tilstand, der beskrives som alvorlig

En 30-årig mand er alvorligt kvæstet blevet hastet afsted til hospitalet for behandling efter et grusomt overfald på Københavns Hovedbanegård.

Her er manden ifølge Københavns Politi blevet umotiveret overfaldet af to mænd i 20’erne, oplyser vagtchef Henrik Stormer til Ekstra Bladet.

“Der har været et voldeligt overfald. To mænd i starten af 20’erne har slået en 30-årig mand ned. Han er er svært tilskadekommen, og vi har pt. en anholdt. Han bliver anholdt nærheden af Hovedbanegården,” siger vagtchefen til mediet og tilføjer:

“Det virker uprovokeret, når man ser overvågningen. Den forurettede har vi ikke mulighed for at tale med for nuværende. Han er kørt på hospitalet, og han er svært tilskadekommen.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Politiet er kort før klokken 11.00 stadig til stede ved Københavns Hovedbanegården

Københavns Politi fik anmeldelsen af forholdet klokken 07.56. Betjente var i en anden forbindelse til stedet på Hovedbanen og kunne hurtigt komme offeret til undsætning.

Den anden af de mistænkte gerningsmænd er fortsat på fri fod.

Flere uhyggelige hændelser er foregået i weekenden mod i alt tre piger til Aalborg Karneval. Pigerne er ifølge politiet blev udsat for grusomme voldtægter.

Illustrationsfoto