Grov vold mod barn: Dreng overfaldet af 35-årig mand i vaskekælder

En 12-årig dreng blev udsat for et voldeligt overfald af en 35-årig mand i en vaskekælder i boligområdet Kjærslund i Aarhus tirsdag aften.

Det fortæller Østjyllands Politi.

Drengen var på vej hjem fra en ven og fulgtes med vennens 21-årige storesøster, som skulle i samme retning for at hente vasketøj i vaskekælderen i boligområdet.

Da den 12-årige dreng og storesøsteren kom ned i vaskekælderen gik de hver til sit.

Det var her, at den 12-årige dreng pludseligt fik øje på en 35-årig mand, som begyndte at kalde ham “diverse skældsord”.

Drengen forsøgte at løbe væk fra den 35-årige mand, men manden løb efter ham og sparkede ham flere gange på kroppen.

Storesøsteren havde i mellemtiden hørt, at drengen blev overfaldet af den 35-årige mand og forsøgte at komme drengen til undsætning ved at råbe af manden. Men så skubbede manden hende ind i væggen, så hun faldt om.

Herefter lykkedes det alligevel den 12-årige dreng og storesøsteren at flygte fra vaskekælderen og hente hjælp.

Kort efter ankom en patrulje til stedet og anholdt den 35-årige mand, som blev sigtet for grov vold.

Østjyllands Politi oplyser, at både ofre og overfaldsmand bor i boligområdet Kjærslund. Den 12-årige dreng fortalte til politiet, at han genkendte manden, som en han har set i området. Men ofrene kender ikke eller har et forhold til overfaldsmanden.

Østjyllands Politi oplyser videre, at den 35-årige mand onsdag er løsladt igen.

Den 12-årige dreng og den 21-årige storesøster måtte efter overfaldet tilses på skadestuen, men har ikke umiddelbart fået alvorlige skader.