Grøn Koncert afsluttes med et brag i Valbyparken

Festglade unge til Grøn Koncert 2024.

Grøn Koncert 2024 i Valbyparken blev afholdt søndag den 28. juli. Det var den sidste destination på turnéplanen, og dermed nået Grøn 2024 sin endedestination for i år. Presse-fotos.dk var på pletten og bringer her eksklusive billeder af begivenheden.

I går blev der taget hul på årets sidste Grøn Koncert anno 2024, da festlighederne gik løs på den store græsplæne i Valbyparken i Københavns Sydhavn.

En masse festglade mennesker i alle aldre var mødt op til koncerten for at sætte et punktum på dette års ‘Grøn’ med manér.

Der var også en række kendte ansigter, der tog del i festlighederne. Bl.a var kendte danskere som podcastvært Sara Bro, influencer Anders Hemmingsen, tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen, tv-vært Clement Kjærsgaard og entertainer Jacob Haugaard til stede i løbet af koncerten og bidrage til festen.

Det skriver ugebladet Billed-Bladet.


(Artiklen fortsætter under billedet)

Festglade unge til Grøn Koncert 2024 i Valbyparken i København.

Valbyparken har været en fast tradition i Grøn koncert program, og festivalen har op til flere gange været et smut forbi københavns største park siden koncertens oprindelse i 1983.

Grøn Koncert fungerer som en endagskoncert i flere byer, hvor festivalerne i år har fundet vej til Tårnby, Kolding, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Odense, Næstved og til sidst Valbyparken i Københavns Sydhavn.

Det var i sin tid Muskelsvindfonden der i samarbejde med Tuborg etablerede koncerterne i 1983. Her var tanken bag at skabe en turnéplan med fokus på mangfoldighed og rummelighed. Overskuddet fra festivalerne har desuden siden begivenhedens spæde start gået til muskelsvindfonden.

Der har været meldt udsolgt til samtlige koncerter i år, hvilket kun er sket to gange tidligere. Første gang var sidste år til Grøn Koncerts 40 års jubilæum.

Presse-fotos.dk har samlet nogle fotos fra koncerten. Se dem her:

Thorvaldsens Museum inviterer til gratis fest. Kom glad med venner og familie!