03. nov. 2022 - 9:35

Grisetransport kører galt: Politi og brandvæsen haster til stedetPoliti og brandvæsen haster netop nu ud til en grisetransport, der er kørt i grøften og er i fare for at vælte

Torsdag omkring klokken klokken 09.15 fik Sydvestjysk Brandvæsen og Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse af, at en grisetransport var kørt i grøften på Knoldeflodvej i Varde og nu er i fare for at vælte.

”Vi er på vej derud nu med både brandvæsen og politi. Det er en meget blød rabat ved vejen, så der er risiko for at transporten vælter eller synker yderligere ned. Men den er ikke væltet, som det ser ud lige nu,” fortæller vagtchefen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til Presse-fotos.dk.

Når brandvæsen og politi ankommer til stedet, vil man se, om man kan sikre grisetransporten for at vælte, og få den tilbage på vejen.

Presse-fotos.dk er ikke bekendt med, hvor stor lasten af grise er.

På nedenstående billede kan du se, hvor transporten er kørt i grøften.

SE OGSÅ: ANMELDELSE OM PERSONPÅKØRSEL LAMMER TOGTRAFIKKEN

OPDATERING KLOKKEN 12.34:

Politi og brandvæsen lykkedes med at få grisetransporten ind på vejen, uden den tippede. Du kan nederst se billeder af stedet, hvor transporten stod. Presse-fotos.dks fotograf fortæller, at man tydeligt kan se, at vejen har givet efter.