Fyrværkeri efter FCM-sejr over FCK

FC Midtjylland vandt søndag aften 2-1 på hjemmebane over de forsvarende danske mestre fra FC København, og det var der nogle af FCM-fansene, der fejrede med fyrværkeri på parkeringspladsen bagefter.

Men noget alvorligt var der ikke i det. Midt- og Vestjyllands Politi meddeler over for presse-fotos.dk, at der ikke har været nogen anholdte i forbindelse med kampen.

FC Midtjylland lagde med de tre point lidt afstand til rækkens bund, og de grundlagde sejren med et tidligt straffesparksmål af brasilianeren Evander.

Kort efter udlignede Mohamed Daramy, men Anders Dreyer scorede sejrsmålet for midtjyderne små ti minutter før pausen.

Lige inden pausen havde FCK en stor chance for at udligne til 2-2, men her missede svenske Victor Claesson et straffespark.