Frygter alvorlig forbrydelse: Niårig forsvundet på andet døgn

En niårige pige er nu på andet døgn forsvundet efter ikke at være dukket op til undervisning på sin skole. Politiet frygter, at pigen kan være blevet udsat for en alvorlig forbrydelse og har indsat specialstyrker

Den niårige ukrainske pige Valeriia skulle mandag morgen klokken 07.00 tage bussen fra sit hjem i den østtyske by Döbeln til sin skole på Bayerische Straße, men pigen dukkede aldrig op til undervisningen.

På andet døgn er der nu ingen livstegn for den lille pige, efter hendes mor slog alarm, da Valeriia ikke vendte hjem fra skolen.

Det skriver det tyske medie Bild.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Sådan ser den niårige pige ud – Politifoto

Politiet tager den niårige piges forsvinden meget alvorligt og frygter, at hun har været udsat for en forbrydelse.

Derfor er der i eftersøgningen af hende blevet indsat blandt andet helikopter, specialstyrker og politihunde.

“Valeriia er ikke en typisk bortløben pige, og så vidt vi ved, er hun aldrig stukket af før,” siger politiets talskvinde Jana Ulbricht til Bild.

Politiet er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med, om den niårige pige faktisk nogensinde kom ombord på bussen til skolen.

Der er udsendt en efterlysning af Valeriia, hvor hun beskrives som 1,40 meter høj, mørkeblond hår, var iført en lilla T-shirt, sorte jeans, en lyseturkis jakke, mørkeblå sko og en lyserød skoletaske.

Der er sket en alvorlig hændelse i København, hvor der er affyret flere skud på åben gade. I den forbindelse er politiet rykket ud og har afspærret et område.