Frygtelig sag: Gymnasiepige voldtaget i indkørsel

Illustrationsfoto

En kvindelig gymnasieelev under 18 år er blevet voldtaget i en indkørsel i forbindelse med en privatfest. En jævnaldrende mand er nu dømt

En domsmandsret har netop kendt en nu 18-årig mand skyldig i at have voldtaget ved både samleje og ved oralsex en jævnaldrende pige, der gik i hans parallelklasse.

Det oplyser Retten i Lyndby i en pressemeddelelse.

Voldtægten skete den 3. juni 2023 klokken to om natten i en indkørsel i Skodsborg et par hundrede meter væk fra en større privat fest, som de begge deltog i.

‘Pigen forklarede, at hun ikke havde givet samtykke, men frøs i situationen, ligesom hun stoppede med at kysse tilbage og sagde fra over for at have sex i indkørslen og over for oralsex m.m,’ oplyser Retten i Lyngby i domsudskriftet.

Ud over dommen for voldtægt blev den 18-årige mand også kendt skyldig i vold og trusler ved blandt andet at have givet pigen en lussing og sagt, at hun blev smadret, hvis hun fortalte det til nogen.

En af rettens medlemmer fandt, at den tiltaltes forklaring ikke kunne tilsidesættes og vorterede for frifindelse i sagen.

To af rettens medlemmer lagde pigens forklaring til grund.

Der blev afsagt dom efter flertallet, og den 18-årige mand blev idømt et år og seks måneders fængsel.

Den dom ankede han til frifindelse på stedet, og sagen skal derfor nu føres i Østre Landsret.

Det er under en uge siden, at der ifølge politiet skete en anden voldtægt på en populær bar i København. Her er en mand blevet varetægtsfængslet. Det kan du læse mere om her.