Fredagsrock i Tivoli ramt af kaos: Måtte lukke indgange

Rasmus Seebach er på plakaten til aftenens Fredagsrock i Tivoli. Der har bredt sig en kaotisk stemning, og de valgte at lukke indgangene allerede klokken 21.00.

Klokken 22.00 gik Rasmus Seebach på scenen i Tivoli.

Der var dømt Fredagsrock, og mange forventningsfulde og fredagsglade mennesker var mødt op for at høre alt fra Engel til Millionær og mange, mange flere hits, som den danske stjerne står bag.

Det er nu fjerde gang i historien, at Fredagsrock i Tivoli måtte lukke indgangen på grund af alt for stort et opbud af musikfans.

‘Der var kø helt over til Rådhuspladsen og modsat mod hovedbanegården og fra Axel Torv, der er god trængsel herinde,’ fortæller Presse-fotos.dks udsendte fra stedet.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

De mange mennesker har hobet sig op inde ved plænen.

Stemningen står nu i musikkens tegn, hvor koncerten fortsat forventes at afholdes til Fredagsrock i Tivoli.

Rasmus Seebach annoncerede en nyhed af de helt store i løbet koncerten på aftenen. Det var en helt særlig aften for ham, og koncerten var egentlig det mindste af det hele for musikeren. Læs om annonceringen her.

Arrangørernes ord

‘Som sanger, sangskriver og producer har Rasmus Seebach udgivet hits som Natteravn, Øde Ø og Olivia, som har toppet hitlisterne og fået tusindvis af danskere til at nynne med. Rasmus Seebach har udgivet fire hitspækkede studiealbums og leverer altid nogle spektakulære og storslåede liveshows. Seebach er i dag kendt for at gøre sig ekstremt umage for at give publikum den ultimative koncertoplevelse hver eneste gang, han går på scenen. Seebach måler hverken succes i priser eller salgstal – den ægte magi skabes nemlig sammen med publikum,’ skriver Tivoli på sin hjemmeside om arrangementet.

Til selve lukningen skrev Tivolis pressechef, Torben Plank, på det sociale medie X:

‘Tivoli er nu fyldt med forventningsfulde fans, og vi lukker derfor indgangene for at sikre en god oplevelse. Beklager til jer der er mødt forgæves op,’

Politi til stede

Presse-fotos.dk er til stede ved begivenheden og følger udviklingen på stedet tæt. Blandt andet kunne et politiopbud ude foran ved Rådhuspladsen også spottes fredag aften.

Det er uklart, hvordan hændelsesforløbet i forhold til polititilstedeværelsen ved Fredagsrock i Tivoli er.

Følg med her på siden for opdateringer på begivenheden i løbet af aftenen.

Derudover skulle den voldsomme menneskemængde også ud fra Fredagsrock i Tivoli igen, se billederne i bunden af artiklen.

Rasmus Seebach annoncerede en nyhed af de helt store i løbet koncerten på aftenen. Det var en helt særlig aften for ham, og koncerten var egentlig det mindste af det hele for musikeren. Læs om annonceringen her.

Sådan så det ud efter koncerten, da Tivoli lukkede.