13. okt. 2023 - 12:27

Forsvundne Jasmins onkel: Kom og hjælp os med at finde min niece!13-årige Jasmin har været forsvundet siden søndag, og nu organiserer Jasmins onkel, Dennis, en privat eftersøgning, der skal hjælpe politiet med at finde hans niece.

“Det her er på ingen måde en kritik af politiet. De gør et sindssygt godt stykke arbejde. Vi laver kun den private eftersøgning for at hjælpe politiet. Jo flere vi er, der leder, desto større er chancen for at finde Jasmin,” siger Dennis til presse-fotos.dk

Dennis opfordrer alle, der vil hjælpe til at møde op fredag kl. 16.30 ved indkøbscentret Broen i Esbjerg.

“Vi er der allerede kl. 16.00. Men vi begynder først vores eftersøgning kl. 16.30, og vi begynder ved gågaden. Og alle kan blive ved, indtil de ikke længere kan klare det. Har man kun en halv time, så kom alligevel. Det kan jo være, at man finder Jasmin på den halve time. Det kan man ikke vide,” siger Dennis.

LÆS OGSÅ: 13-årig pige er blevet væk: Nu leder politiet efter hende med hunde

Han tilføjer, at han har fået mange henvendelser fra folk, der gerne vil hjælpe. Og det sætter han stor pris på.

Som Jasmins onkel håber han stadigvæk på, at niecen bare gemmer sig.

“Men man frygter naturligvis det værste,” siger han.

“Det her er nærmest som at få revet sjælen ud af kroppen. Det er svært at sove, når man ikke ved, hvad der er sket med Jasmin.”

Den 13-årige pige forsvandt søndag aften fra det bosted, hvor hun normalt opholder sig.

LÆS OGSÅ: Hjælp! Vi savner vores 13-årige datter

Syd- og Sønderjyllands Politi opfordrer fredag folk i området til at gennemgå deres videomateriale.

“Vi har allerede indhentet meget videomateriale – men opfordrer borgerne til også at kigge deres videomateriale igennem for at se, om der kan være noget af interesse for politiet. Det kan for eksempel være noget, der ser unormalt ud eller optagelser af Jasmin, der vil kunne gøre os helt sikre på, hvor hun har været, og hvilket tøj hun havde på,” siger vicepolitiinspektør Søren Rønnov i en pressemeddelelse.

Politiet har følgende signalement af Jasmin:

“13 årig pige, 160 centimeter høj og almindelig af bygning med lyst, brunt, langt hår. Jashmin var søndag aften iført hvid hættetrøje, sort jakke med pelskrave, cowboybukser samt hvide/guld/sorte Nike-sko.”

Hvis du ved noget, kan du kontakte politiet på 114.

Foto: Politiet
Foto: Politiet
Foto: Missingpeople.dk