Forsvundet mand fundet død i skov


Politiet skriver fredag aften:

Savnet mand fundet død i naturområde på Bognæs ved Roskilde

Den døde mand er blevet identificeret som den 80-årige mand fra Sjællands Odde, som politiet har efterlyst som savnet siden tirsdag morgen, da han ikke dukkede op til en aftale.

Midt- og Vestsjællands Politi havde i dag fredag indsat en helikopter i eftersøgningen af en 80-årig mand fra Sjællands Odde, som onsdag eftermiddag var blevet efterlyst af politiet som savnet, da han ikke var dukket op til en aftale tirsdag formiddag.

Hverken tip fra borgerne eller politiets egen eftersøgning efter den savnede og hans personbil havde givet noget resultat, hvorfor politiet satte en helikopter ind i eftersøgningen fredag eftermiddag.

Helikopterpersonalet fandt under eftersøgningen en personbil i naturområdet Vesterskov på Bognæs nordvest for Roskilde.

Politiet kunne efterfølgende konstatere, at der var tale om den savnedes personbil, som var kørt fast. Ved siden af bilen blev en mand fundet død, og han blev straks identificeret som den savnede.

Kriminalteknikere og en retsmediciner har foretaget undersøgelser på findestedet uden at finde tegn på, at der kunne være foregået noget strafbart i området.

Den savnedes pårørende er blevet underrettet om dødsfaldet og fundet af hans bil.

Politiet takker for forskellige tip i anledning af efterlysningen og vil samtidig anmode alle, der har delt efterlysningen, om at fjerne fotos af den savnede og hans personbil.