Forældre haster på hospitalet: Pige i alvorlig ulykke

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at en patrulje har været forbi adressen hos forældrene til en 15-årig pige for at underrette dem om, at deres datter har været ude for en alvorlig ulykke.

En 15-årig pige er blevet fløjet til hospitalet i en lægehelikopter, efter hun som cyklist er blevet kørt ned af en bil.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi torsdag middag i politikredsens døgnrapport.

Politiet fik anmeldelsen om forholdet onsdag klokken 17.41, hvor den 15-årige cyklist i krydset mellem Hyrdehøj og Holbækvej i Holbæk var blevet påkørt af en 52-årig kvindelig bilist.

Både cyklist og bilist var ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kommet kørende ad Holbækvej mod vest, da den 15-årig pige på sin cykel svingede ud på kørebanen og blev påkørt af bilen.

‘Den 15-årige pige fra Holbæk slog hovedet, og blev fløjet i helikopter til hospitalet til behandling,’ oplyser Midt- og Vestsjællands Politi og tilføjer:

‘En patrulje underrettede forældrene i hjemmet, så de straks kunne køre mod hospitalet.’

En bilinspektør blev med det samme kaldt ud til ulykkesstedet, hvor vejen i mellemtiden var blevet afspærret. Her optog politiet rapport for at belyse de nærmere omstændigheder omkring ulykken.

Senere ved ankomst til hospitalet blev den 15-årige pige erklæret uden for livsfare.

Omkring klokken 19.30 kunne Midt- og Vestsjællands Politi endelig åbne Holbækvej op igen for trafikken.

I en anden alvorlig sag faldt en ung dreng blødende om efter en dødsflugt fra et busstoppested. Politiet har nu nye oplysninger i sagen og formoder, at den mistænkte gerningsmand stod og ventede på drengen.

Illustrationsfoto