Føtex kunder i chok: Mand jagtes efter alvorlig forbrydelse

Politiet offentliggør nu billeder af en gerningsmand, som står bag en alvorlig forbrydelse i en Føtex-forretning

Det var en chokerende oplevelse, som en ekspedient og flere kunder blev udsat for lørdag aften klokken 21.04 i Føtex, da en gerningsmand bevæbnet med en kniv pludselig trængte ind.

Den pågældende Føtex ligger ved Fisketorvet i Odense, og gerningsmanden kom ifølge Fyns Politi ind ved letbanestationen til Føtex.

‘Han gik direkte hen til kasselinjen og fremtog en kniv, som han pegede mod kasseekspedienten,’ oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Oppe ved kassen røvede gerningsmanden beholdningen og forlod stedet efter 30 sekunder. Han flygtede i retning af Albani Torv.

Fyns Politi beskriver gerningsmanden som værende mand, 25 til 35 år og 170 til 180 centimeter høj.

Han er af almindelig af bygning, har overskæg – muligvis fuldskæg, og var iført en jakke med mørk hætte samt armygrønne bukser og sidelommer.

Ifølge Fyns Politi er ingen mennesker kommet fysisk til skade under røveriet, men politikredsen oplyser ikke, hvor mange penge røveren slap afsted med.

Har man oplysninger i sagen, bedes man kontakte Fyns Politi på telefon 1-1-4.

En besked er sent mandag aften afsendt til mange borgere i et stort område i forbindelse med, at der er fundet colibakterier i deres drikkevand. Derfor opfordres borgere stærkt til at koge drikkevandet.