21. jan. 2024 - 12:38

Før kongebesøg: Politiet holder øje med digDet er de helt store forberedelser, der er i gang i Århus i anledningen af kongebesøget. Politiet har længe forberedt sig på den massive menneskemængde, som forventes at møde op ved Århus Domkirke.

I en pressemeddelelse oplyser Østjyllands Politi, at man kommer til at opsætte midlertidig kameraovervågning ved Store Torv i Århus C, hvor domkirken er.

FODGÆNGER SLÅET NED AF BILIST: GIK FOR LANGSOMT OVER VEJEN

I anledningen af kongeparrets besøg ved festgudstjenesten i Aarhus Domkirke vil politiet være massivt til stede, da man regner med mange mennesker, som kommer for at hylde den nyligt kronede Kong Frederik og Dronning Mary.

(Artiklen fortsætter under billedet)

UNG MAND MISTER BIL: BRAGEDE AFSTED MED OVER 200 KM/T

“Vi vil også have fokus på flere forskellige former for kriminalitet, som kan opstå, når mange mennesker er samlet. Det giver os også et godt overblik over situationen og forsamlingen af de mange mennesker, siger Anders Uhrskov, politiinspektør ved Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Kongeparret skal køre i kortege fra Marselisborg Slot til domkirken og tilbage igen og derfor vil flere veje være spærret under kørslen.

Der er også overflyvningsforbud over byen og hvis nogen har cykler stående på Strøget, vil de blive fjernet.