Føler sig som Danmarks mest forhadte menneske – Anmeldte Onkel Reje til politiet

Kvinden som i april anmeldte både DR og Onkel Reje til politiet for blandt andet blufærdighedskrænkelse, føler sig nu som Danmarks mest forhadte menneske.

Connie Ringgaard er kvindes navn, som stod bag de første anmeldelser, som fik børneværten Onkel Reje. der spilles af Mads Geertsen, til at sygemelde sig fra sit arbejde grundet chikane, trusler og hetz.

TV2 og Go’ Aften Danmark stillede Connie Ringgaard nogle spørgsmål vedrørende hendes måde at agere i denne situation på.
“Mener du, at du har været med til at lave et koordineret angreb mod Onkel Reje?” spurgte TV2 blandt andet.
“Nej, det mener jeg på ingen måde, at jeg har. Jeg mener, jeg har været med til at starte et koordineret, hvis vi skal kalde det et angreb, på DR, på selve universet og på karakteren, men ikke på manden selv,” lød svaret fra Connie Ringgaard.

Læs også: Alle børnenes Onkel reje anklaget for pædofili

Hun har på sin egen Facebookprofil flere gange slået diverse billeder og tekster op, der netop har indflydelse i denne sag.
Et billede, der slår igennem derinde, er en messengerbesked, som Connie Ringgaard har sendt til Mads Geertsen (Onkel Reje), og som beskriver at Connie Ringgaard mener, at Onkel Reje-figuren associerer sig med S/M-miljøet, der opfordres til at man bliver satanist grundet brug af håndtegn, hans næsten nøgenhed samt hans analfiksering, hvor også beskeden slutter af med dette citat:
”Jeg ser frem til at høre fra dig og håber, du har mandsmod og n…. nok til at indgå i en forhåbentlig konstruktiv debat med mig på åben skærm”. (Læs videre under billede)

I live udsendelsen på Go’ Aften Danmark deltog også en kriserådgiver og eksperts i sociale medier Katrine Emme Thielke, som stillede Connie Ringgaard nogle spørgsmål under interviewet.

Men Katrine Emme Thielke mener selv, at det som Connie Ringgaard lige nu oplever, er det samme som det, Connie var med til at starte op mod Mads Geertsen.