11. sep. 2023 - 19:21

Fodbold: Topstjerne testet positiv for dopingItalienske medier har opsnappet information om, at Paul Pogba er testet positiv for testosteron

Fodboldspilleren Paul Pogba er angiveligt havnet i store problemer.

Annonce

Den franske stjerne er ifølge flere italienske medier blevet testet positiv for præparatet testosteron, som er på Det Internationale Antidopingagenturs (Wada) liste over forbudte stoffer.

Det er blandt andet nyhedsbureauet Ansa og sportsmedierne La Gazzetta dello Sport og Sport Mediaset, der har gravet nyheden frem.

Paul Pogbas klub, Juventus, som angiveligt har suspenderet franskmanden, har ikke meldt noget ud om historien.

Franskmanden risikerer en karantæne på op til fire år.

Helt konkret blev Paul Pogba ifølge medierne bedt om at afgive en dopingprøve efter Juventus’ første Serie A-kamp i sæsonen 20. august.

Annonce

Det var tilfældet, selv om den 30-årige franskmand ikke var på banen mod Udinese.

Siden premierekampen har Paul Pogba optrådt i to kampe. Mod Bologna og Empoli i de efterfølgende runder blev han skiftet ind fra bænken undervejs i anden halvleg.

Paul Pogba har levet en omtumlet tilværelse både på og uden for banen i de seneste år.

På fodboldbanen har han været ramt af mange skader og spillede af den årsag blot seks Serie A-kampe for Juventus i sidste sæson.

Annonce

Uden for kridtstregerne ligger han i heftig strid med sin bror Mathias Pogba, som sidste år blev sigtet og varetægtsfængslet for afpresning af Paul Pogba.

/ritzau/ANDRE LÆSER OGSÅ

VI ANBEFALER