24. jun. 2022 - 15:29

Hundige: Flere skud ved studentervognPolitiet er fredag eftermiddag massivt til stede på Hundige Centervej i nærheden af storcentret Waves.

Det skyldes en voldsom episode ved en studentervogn.

Under en studenterkørsel har chaufføren af studentervognen set en personbil køre op på siden af vognen, hvorefter der er blevet afgivet flere skud op i luft med noget, der ifølge chaufføren ligner en pistol.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til B.T.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 13:04.

– Studenterne ser det ikke, men chaufføren får hurtigt ringet til os fra bilen, mens han fortsætter på vejen og personbilen følger efter studentervognen, siger Thomas Kristensen, som er kommunikationschef hos Midt- og Vestsjællands Politi til mediet.

Bil bragt til standsning og personer anholdt

Kort tid efter, skuddene var faldet, og chaufføren havde tilkaldt politiet, blev personbilen stoppet og personerne i bilen anholdt.

De blev sigtet for trusler og for at have overtrådt våbenloven.

En løsskudspistol blev fundet i bilen i den forbindelse.

En løsskudspistol er et skydevåben der kan affyre løst krudt, men som ellers ligner et rigtigt våben.

– Det er tilsyneladende den, der er blevet skudt med. Der er ingen tilskadekomne, men det er selvfølgelig en utrolig ubehagelig oplevelse, oplyser kommunikationschefen.

Politiet er fortsat på stedet, hvor de har afspærret et stort område, hvor de efterforsker nærmere og blandt andet søger med hunde.

Der er ingen yderligere informationer på nuværende tidspunkt.