26. dec. 2022 - 17:10

Flere personer anholdt efter rockerdrabPolitiet har nu anholdt i alt syv personer efter gårsdagens rockerdrab i den sydsjællandske by Mogenstrup

En 34-årig mand, der var såkaldt prospect i rockerklubben Bandidos, blev søndag fundet død på en adresse i Mogenstrup på Sydsjælland.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meddeler tidligt mandag aften, at man efter intens efterforskning i de sidste 16 timer nu har anholdt syv personer – seks mænd og en kvinde – i forbindelse med drabssagen.

De fleste af de anholdte er igen blevet løsladt efter endt afhøring, men kvinden og to af mændene er stadig i politiets varetægt.

Den ene mand fremstilles senere i aften i grundlovsforhør ved Retten i Næstved. I morgen forventes den mand, der er mistænkt for at stå bag selve drabet, også at blive fremstillet i grundlovsforhør. Her vil der blive begæret lukkede døre.

‘Vi er tilfredse med, at anholdelserne er sket forholdsvis kort efter drabet. Vi er af den opfattelse, at de tidlige anholdelser virker konsekvente i bandemiljøet, og på samme tid kan det give borgerne tryghed i at vide, at de anholdte personer nu er væk fra gaden,’ skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Den ene mand og kvinden blev anholdt mandag eftermiddag i et boligområde i nærheden af gerningsstedet.

Efterforskningen vil nu fortsætte, og ellers har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ikke yderligere oplysninger i sagen.

SE OGSÅ: POLITIET EFTER ROCKER-DRAB: MULIG DRABSMAND ER NU ANHOLDT

SE OGSÅ: DRÆBT MAND PÅ SJÆLLAND HAVDE TILKNYTNING TIL BANDIDOSANDRE LÆSER OGSÅ