31. dec. 2022 - 15:13

Flere patruljer til stede: Politiet undersøger mistænkeligt forholdPolitiet har lørdag eftermiddag været til stede på en grusvej i Frederiksværk, hvor man undersøger et mistænkeligt forhold

Nordsjællands Politi har lørdag ved 14-tiden været til stede med en hundepatrulje og øvrige betjente på et stisystem i det grønne område ved Birkedommeralle i Frederiksværk.

“Vi undersøger et mistænkeligt forhold, hvor vi har sporsikret. Vi er lige blevet færdige,” fortæller Henrik Thelin, der er vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Presse-fotos.dk.

Hvad er der sket?

“Det kan jeg ikke fortælle. Vi undersøger et mistænkeligt forhold, det er alt, jeg kan sige. Men der er ikke nogen, der er kommet til skade.”

Er det en sag, der pågår?

“Sagen er ikke afsluttet, fordi vi er færdige derude. Men der er ikke sket noget vildt, og der er ikke nogen i fare,” afslutter vagtchefen.

SE OGSÅ: BILJAGT MED BOMBERØR: GRUPPE UNGE SKYDER FYRVÆRKERI EFTER PERSONBIL

Det har ikke været muligt for Presse-fotos.dk at blive klogere på de nærmere omstændigheder.

Presse-fotos.dks udsendte fortæller dog, at politiet havde en civil kvinde med, der angiveligt viste politiet frem til en sti, der skulle være ‘sket’ noget på. Det kan vagtchefen dog ikke bekræfte.ANDRE LÆSER OGSÅ